2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

çekim başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın bapsı kilidi takılırken ilgi edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili hatır simultane bapnın olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Web sitesine giriş yaptığım andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan proseste, Aydınlatma Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek done el işi sürecine celi rızamın bulunduğunu onaylama, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın yahut ivedi kalıp vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin mimarinın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Binalarda makul standartlarda arz alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Ankara Yangın Bapsı koparmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili merak ettikleri tüm mevzular hakkında malumat sahibi olabilirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana Yangın Çıkış Kapısı ehil binalar yahut güzel duyu dertların bir faktör evetğu binalar midein tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page